Käyttöehdot

1) YLEISTÄ

Nämä ovat provoicefinland.com -sivuston yleiset käyttö- ja sopimusehdot kuluttajille. Käyttäjän tulee tutustua huolellisesti ehtoihin ennen verkkokaupan käyttöä. Verkkokaupan käyttö edellyttää aina ehtojen noudattamista ja niihin sitoutumista. 

Provoicefinland.com -sivuston verkkokaupan tuotteita ja palveluita myy Cretecon Oy (2945674-9). Tuotteet ja palvelut ovat tarkoitettu täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.


2) VERKKOKAUPASSA ASIOINTI

Käyttäjän on annettava verkkokaupassa kaikki pakolliseksi merkityt tiedot. Kaikki asiakkaan tiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tuotteiden tilaaminen edellyttää muun muassa toimivaa sähköpostiosoitetta, sillä käyttäjä saa verkkokauppaa käyttäessään tilauksen vastaanotto- ja toimitusvahvistuksen tekemästään tilauksesta ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Käyttäjä vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Mikäli tiedot muuttuvat, muutoksista ilmoitettava viivytyksettä sähköpostiosoitteeseen provoicefinland@gmail.com.

Kun olemme vastaanottaneet käyttäjän tilauksen, lähetetään käyttäjän ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen vahvistus tilauksen vastaanottamisesta ja siitä, että tilauksen käsittely aloitetaan. Tuotteet lähetetään tilaajalle saman päivän aikana.

Kaikki verkkokaupan tuotteet ovat digitaalisia tuotteita, joten tuotteilla ei ole toimituskuluja.

Maksutapana verkkokaupassa on käytössä tilisiirto.


3) PERUUTUSOIKEUS

Pro Voicen digitaalisilla tuotteilla ei ole peruutusoikeutta! Tuotteisiin saa tutustua ennakkomateriaalin muodossa (demo-äänitteet, kuva pdf-tiedostosta), mutta ostettuaan digitaalisen tuotteen kuluttaja antaa ennakkosuostumuksensa Pro Voicelle toimittaa tuotteen ennen peruuttamisajan päättymistä, ja näin ollen peruutusoikeus raukeaa. "Kuluttajansuojalain 6 luvun 15 §:n 2 momentin mukaan digitaalisen sisällön toimittaminen sähköisesti voidaan aloittaa ennen mahdollisen peruuttamisajan päättymistä, jos kuluttaja on antanut siihen nimenomaisen ennakkosuostumuksensa." Luettuasi ja hyväksyttyäsi edellämainitut käyttöehdot annat ennakkosuostumuksesi peruutusoikeuden raukeamiseen.


4) YHTEYSTIEDOT

Yritys: Cretecon Oy

Y-tunnus: 2945674-9

Yritys on rekisteröity kaupparekisteriin 18.10.2018

ALV-numero: FI29456749

Osoite: Eteläntie 43, 28900 Pori

Sähköpostiosoite: kari.lindroos@cretecon.fi