Mikä on Pro Voice?

Haaveiletko laulajan ammatista? Tavoitteenasi on ehkä opiskelupaikka ja työ musiikkialalla? Tai oletko kenties laulunopettaja tai haaveilet urasta laulupedagogina? Pro Voice tarjoaa laulamisesta kiinnostuneille vinkkejä, materiaalia ja ohjausta sekä itsenäiseen opiskeluun että opetuskäyttöön. 

Pro Voice on alunperin Youtubessa kunnostautunut laulunopetuskanava, jossa tarjotaan vinkkejä laulamisesta kiinnostuneille. Sittemmin Pro Voice on jalkautunut myös Instagramin ja nyt tänne monikanavaisen median puolelle, ja tavoitteena on tarjota mahdollisimman kattavaa tietoa ja materiaalia laulamisesta! Täältä löydät maksutonta ja maksullista materiaalia itsenäiseen opiskeluun sekä opetuskäyttöön, lukuisia postauksia laulamisesta sekä tietenkin säännöllisesti Youtubeen ilmestyvät opetusvideot. 

Olen laulunopettaja ja muusikko, ja keikkailen freelancerina monipuolisesti erilaisten kokoonpanojen kanssa. Työskentelen myös pop/jazz -laulun lehtorina Palmgren-konservatoriolla. Olen itse kulkenut kivisen tien laulajana tähän pisteeseen, ja olen elävä todiste siitä, että asioita voi oppia sekä kehittää ihan minkälaisesta lähtötasosta tahansa. Ammattiopiskeluideni lisäksi olen opiskellut paljon itsenäisesti, ja olisinkin aikoinaan toivonut konkreettisempaa opetusmateriaalia laulun harjoitteluuni. Sen vuoksi haluan nyt itse tarjota teille juuri sitä materiaalia, jota itse olisin silloin tarvinnut. Haluan häivyttää mystisyyden verhoa laulamisen ympärillä, sillä mielestäni kaikilla on mahdollisuus kehittyä omassa laulamisessaan, kunhan saa oikeanlaiset välineet käyttöönsä.

Toivottavasti sivusto inspiroi ja motivoi sinua, sekä tarjoaa jotakin uutta! Jos sinulla on jotakin kysyttävää/kommentoitavaa yms. lähetä sähköpostia osoitteeseen: provoicefin@gmail.com. Tutustu myös Pro Voicen Youtube-kanavaan ja Instagramiin!