Julkaisut

Pieni jännitys, josta saa sopivan adrenaliinipiikin ennen esiintymistä, toimii loistavasti ja on yleensä toivottavaakin. Keho on silloin valmiustilassa ja olet valppaana reagoimaan esiintymistilanteessa. Jos jännitys alkaa kuitenkin häiritä sinua ja vie iloa esiintymisestäsi, kannattaa pohtia voisiko sille tehdä jotain. Seuraavassa muutamia...

Nyt murretaan myyttejä! Laulamiseen liittyy paljon uskomuksia, jotka aikojen saatossa ovat muotoutuneet totuuksiksi, ja kulkeutuneet aina eteenpäin seuraavalle. Seuraavaksi olisi hieman tarkoitus syventyä näihin myytteihin, pohtia mikä osa niissä on totta ja mikä sitten enemmänkin legendaa. ⁠Ensimmäisenä tartumme siihen kuuluisimpaan ja tiukassa...

Soimaatko itseäsi ja omaa tekemistäsi? Et ole mielestäsi hyvä laulaja, tai ainakin muut on parempia eikä sinulta onnistu mikään?

Ihmiset pohtivat usein, uskaltavatko he lähteä laulutunnille. Mitä jos en osaa? Mitä jos "mokaan?" Nämä ovat inhimillisiä tunteita ja koskettavat meistä suurta osaa. Laulutunnit ovat kuitenkin sinua varten ja niiden tarkoituksena on kehittää sinun osaamistasi eteenpäin, joten takaan pelkosi olevan turha!

Tähän oppaaseen olen valinnut viisi mielestäni tärkeintä oppia laulajan polullasi, jotka voit ottaa käytäntöön samantien.